Schoonmaken is onze passie

We gaan graag met u in gesprek over uw wensen als het gaat
om het schoonmaken en onderhouden van uw complex.

Alpha Gelens, hoe het begon

In 1982 is Ad Gelens begonnen met glazenwasserij Gelens. Hij is tot 1993 als eenmanszaak actief geweest met glazenwas- en schoonmaakwerkzaamheden. In 1993 is zoon van Ad, Maikel Gelens in dienst getreden. Toen Gelens sr. in 1995 overleed heeft Maikel de zaak overgenomen.

Maikel is begonnen met aannemen van medewerkers en de uitbreiding van het takenpakket. Vincent  van Vugt had  in die tijd Alpha Cleaning opgericht. In 2004 is besloten de zaken samen te voegen tot Alpha Gelens schoonmaakdiensten. Door een geconsolideerde  groei  zijn wij  nu met een gemotiveerde groep collega’s dagelijks aan de slag om schoon te maken en schoon te houden.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde en professionele medewerkers met veel werkervaring en/of opleiding van Stichting Vakopleiding Schoonmaak.

Wij en onze medewerkers staan iedere dag voor u klaar om te zorgen dat uw pand weer representatief voor de dag komt. Ons team biedt u een optimale service en leveren kwalitatief goed werk, uitgevoerd volgens de allernieuwste schoonmaaktechnieken.

Neem vrijblijvend contact op

Graag bespreken wij met u wat Alpha Gelens voor u kan betekenen.

Alpha Gelens

Neerloopweg 8
4818 RS Breda
T. 076 – 544 92 94
E. info@alphagelens.nl