Ramen wassen

Wanneer uw ramen niet gewassen zijn, is dat niet bepaald een visitekaartje voor uw klanten, bezoekers en medewerkers. En het goed wassen van ramen is een vak apart. Wij van Alpha Gelens weten wat er komt kijken bij het streeploos wassen van uw ramen. Onze glazenwassers hebben jarenlange ervaring in het wassen van uiteenlopende soorten ramen.

Glazenwassen op grote hoogte

Als schoonmaakbedrijf beschikken wij uiteraard ook over professionele glazenwassers die gebruik maken van modern apparatuur om uw ramen te wassen. Ook kunnen we met onze ladders en kranen ramen wassen op moeilijk toegankelijke plekken. Ieder gebouw of complex heeft zijn eigen bereikbaarheidseisen en daarom vinden onze glazenwassers het belangrijk om met u in gesprek te gaan over de wensen en de mogelijkheden. Wij hebben voor het streeploos wassen van uw ramen de volgende werktuigen tot onze beschikking:

  • Osmose systeem met 1.500 liter water
  • Osmose systeem met 1.700 liter water met de mogelijkheid tot het verwarmen van het water tot 60 graden.
  • Een hoogwerker met een bereik tot 25 meter
  • De mogelijkheid om ook op hoogtes boven 25 meter schoon te maken

Het voordeel van het wassen van ramen met een osmose systeem of hoogwerker is dat het een streeploos resultaat oplevert waarbij er geen ladder tegen uw gevel hoeft te staan. En door de wendbaarheid kunnen onze glazenwassers bij ieder raam komen. Ook uitdagende projecten, zoals het schoonmaken van damwanden of stadions is met deze systemen geen enkel probleem.

Uw eigen onderhoudsplan

Het wassen en onderhouden van uw ramen verlengt de levensduur van uw complex. Wij denken graag met u mee over een op maat gemaakt onderhoudsplan voor het reinigen van uw ramen. Onze glazenwassers komen dan op afgesproken tijden de schoonmaakwerkzaamheden verrichten. U heeft nergens meer omkijken naar en uw ramen zijn altijd streeploos schoon.

Neem contact met ons op voor een kennismaking, waarna we kunnen bepalen hoe uw persoonlijke onderhoudsplan voor het wassen van uw ramen eruit komt te zien.