Schoonmaken tot in perfectie uitgevoerd

Alpha Gelens is gespecialiseerd in het dagelijks onderhoud en periodiek schoonmaakonderhoud van uw trappenhuis, kantoor of complex. Door het werken met gemotiveerd personeel dat beschikt over de allernieuwste schoonmaakmiddelen en de modernste apparatuur zal uw complex veranderen in een indrukwekkend visitekaartje.

Alpha Gelens in actie

450
Liter water verbruikt
781
Ramen gewassen
48
Zonnepanelen gereinigd
89
Lunches verzorgd

Schoonmaken

Voor het dagelijks of periodiek schoonmaken en onderhouden van uw kantoor, flat, parkeerkelder of vastgoedcomplex kunt u Alpha Gelens inschakelen; een professioneel schoonmaakbedrijf.

Lees meer

Ramen wassen

Uw glazenwasser luistert naar uw wensen en met het beste materiaal wast hij uw  ramen professioneel en streeploos. Ladder of hoogwerker nodig? Geen probleem. Wij komen overal.

Lees meer

Reiniging met hoge druk

Verleng de levensduur van uw pand en verfraai het aanzicht met een professionele periodieke hoge druk reiniging. Van gevels tot daken en van een anti-graffiti coatings tot terrasreiniging.

Lees meer

Zonnepanelen reinigen (nieuw!)

Wanneer u zonnepanelen niet goed schoonmaakt, levert u in op rendement. En het reinigen van zonnepanelen vergt speciale materialen. Laat u informeren door ons en bekijk de mogelijkheden.

Lees meer

Winterdiensten

Winterse buien vragen om een speciale vorm van schoonmaak. Wij maken paden en wegen ijs- en sneeuwvrij met behulp van sneeuwschuivers, een sneeuwfrees en dooikorrels.

Lees meer

Stel uw eigen onderhoudsplan samen

Wij gaan graag met u in gesprek om een gericht onderhoudsplan samen te stellen. Door duidelijke afspraken te maken, heeft u geen omkijken meer naar schoonmaak en onderhoud.

Lees meer