Over ons

Schoonmaken is onze passie sinds 1982. Ad Gelens startte meer dan 40 jaar geleden met glazenwasserij Gelens. In de jaren daarna zijn wij gestaag gegroeid tot wat wij nu zijn: een toonaangevende partij in de regio voor allround schoonmaakdiensten. Waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Met veel plezier zetten we ons dagelijks in om de allerbeste schoonmaakresultaten te behalen voor onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Om dat voor elkaar te krijgen werken we met een groep gemotiveerde medewerkers en met geavanceerd en modern materiaal.

De mensen van Alpha Gelens

Bij Alpha Gelens zijn we trots op onze vaste groep aan medewerkers. Wij zijn zuinig op onze mensen, leiden hen intern op en we zorgen ervoor dat we korte lijnen houden. Dat geldt ook voor onze klanten. Zij kunnen ons gemakkelijk bereiken. Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Samen stellen we onderhoudsplannen op, waarin we duidelijk alle onderlinge afspraken op een rijtje zetten. Zodat het voor ons, onze medewerkers en onze klanten helder is wat we van elkaar mogen verwachten.

Onze diensten

Werken bij Alpha Gelens

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers die dezelfde passie voor schoonmaak delen. Ben je op zoek naar een baan? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Wat wij je sowieso bieden is een goede werksfeer, een betrokken werkgever, leuke bedrijfsuitjes en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en cursussen te volgen.