FAQ

Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren, flats, parkeergarages, vastgoedcomplexen , trappenhuizen, zonnepanelen en het verwijderen van graffiti.

Het is niet nodig om aanwezig te zijn. In het onderhoudsplan maken wij afspraken met elkaar over de manier waarop we bij u binnenkomen.

De meeste werkzaamheden voeren wij uit in de regio Breda, maar we hebben ook klanten in de rest van Brabant, Dordrecht, Goes, en net over de grens in België.

Ons team bestaat uit een vaste kern van medewerkers, die bij ons in dienst zijn. Wij zetten bij voorkeur dezelfde mensen in bij klussen, zodat u steeds een vast gezicht ziet.

Ja, de schoonmaakmiddelen zijn meestal inbegrepen en worden door ons verzorgd. Dit wordt vermeld in de offerte en/of het contract. Wij werken met specifieke middelen met de juiste (milieu)keurmerken.

Ja, dat is mogelijk. U kunt contact met ons opnemen voor alle schoonmaakklussen.

In een onderhoudsplan staan alle afspraken die wij met elkaar maken over de schoonmaak. Van de prijs tot de momenten waarop we bij u langskomen en welke schoonmaakonderhoud wij uitvoeren.

Osmosewater is water in zijn puurste vorm. Het is volledig vrij gemaakt van mineralen zoals kalk, natrium, zouten, kalium, ijzer, lood en magnesium. Doordat osmosewater zo puur is laat het helemaal geen strepen achter en kunnen de mineralen zoals kalk en zout ook niet voor aanslag en fijne krassen zorgen op langere termijn.

Osmosewater wordt voor verschillende toepassingen gebruikt, bijvoorbeeld aquariums en laboratoria. De meest voorkomende toepassing is reinigen van ramen en zonnepanelen.

De voordelen van osmosewater zijn:

  • Sterk reinigend vermogen
  • Kan diep doordringen in materialen en poriën van glas voor een perfecte reiniging
  • Droogt op zonder strepen, vlekken of kalkaanslag
  • Tast materialen niet aan
  • Milieuvriendelijk, goed voor mens, dier en mileu
  • Bespaart aan onderhouds- en schoonmaakproducten
  • Vuil hecht minder snel na reiniging met osmosewater

Doordat zonnepanelen in weer en wind liggen krijgen ze een hoop invloeden van buitenaf te verduren (denk aan (fijn)stof, mos, algen, vogelpoep enz). Osmosewater helpt om de panelen grondig te reinigen en om de levensduur en de coating zo lang mogelijk in perfecte conditie te houden.

Wij zijn gecertificeerd om ramen te wassen op grote hoogtes. De meeste plekken zijn voor ons bereikbaar. Neem gerust contact met ons op.

Nee, helaas wassen wij geen ramen bij particulieren. Dit doen wij wel in opdracht van VVE's. appartementencomplexen en bedrijven.

Jazeker, dat is mogelijk. In overleg met u bepalen wij wat de beste methode is om de ramen te wassen. Wij houden rekening met de hoogte en bereikbaarheid van de ramen en met de geldende arbo-regels.