Schoonmaken

Een opgeruimde en schone omgeving straalt professionaliteit uit. Alpha Gelens is een allround schoonmaakbedrijf en gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoorruimtes. Wij verzorgen onze schoonmaakdiensten voor allerlei soorten klanten. Samen stemmen we af welk onderhoud nodig is en hoe vaak we langskomen. Denk hierbij aan de (dagelijkse) kantoorschoonmaak, het reinigen van trappenhuizen en publieke ruimtes. Onze enthousiaste medewerkers laten zien dat schoonmaken echt een vak is. Zij weten precies hoe ze uw ruimtes zo goed mogelijk schoon kunnen maken. Daarvoor krijgen ze de beschikking over de nieuwste en modernste apparatuur en middelen. Heeft u dagelijks, periodiek of eenmalig schoonmaakdiensten nodig? Leg uw schoonmaakuitdaging aan ons voor. Wij komen graag bij u langs en stellen in overleg een onderhoudsplan op.

Onze schoonmaakdiensten

Bij Alpha Gelens vindt u alle schoonmaakdiensten onder één dak. Voor alle schoonmaakwensen hebben wij een oplossing en de juiste medewerkers voorhanden om de klus grondig te klaren.

Het onderhoudsplan

Voor het uitvoeren van de schoonmaak maken onze medewerkers gebruik van geavanceerde apparatuur en professioneel materiaal. De schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden zorgen ervoor dat uw gebouw, kantoor, trappenhuis, portiek, of gevel er weer als een blinkend visitekaartje uitziet. U bepaalt zelf hoe vaak we langskomen, daarvoor stellen we samen een onderhoudsplan op. Schoonmaak en onderhoud is maatwerk. Na aanvraag zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur weer geniet van een frisse entree, een schoon kantoor, glasheldere ramen en een opgeruimd portiek. Tijdens onze samenwerking vinden we het belangrijk om korte lijnen te houden. Voor een persoonlijke aanpak bent u bij Alpha Gelens aan het juiste adres.