Schoonmaak draait om resultaat!

Wie beter dan onze relaties kunnen u vertellen hoe de kwaliteit en deskundigheid van ons team wordt ervaren. Dus in plaats van zelf te vertellen hoe hoog wij onze diensten en service in het vaandel hebben staan, laten we dat graag over aan enkele van onze contactpersonen.

Zoals u ziet zijn onze relaties gerespecteerde ondernemingen uit de regio, van commerciële ruimtes tot zorginstellingen. We zijn trots op de frisse resultaten die ons team hier neerzet!

Op een vlekkeloze samenwerking!

Neem vrijblijvend contact op

Graag bespreken wij met u wat Alpha Gelens voor u kan betekenen.

Alpha Gelens

Neerloopweg 8
4818 RS Breda
T. 076 – 544 92 94
E. info@alphagelens.nl

“1 telefoontje en het is geregeld!”

deBreedonk en Alpha Gelens hebben al een aantal jaren een goede samenwerking op het gebied van algemene schoonmaak en sinds kort ook voor de glasbewassing.

Voor deBreedonk is het belangrijk dat onze algemene ruimtes te allen tijde hygiënisch schoon en representatief zijn. De belevings- en resultaatgerichte aanpak van Alpha Gelens sluit daar perfect op aan. Tevens is het voor ons belangrijk dat de continuïteit van de schoonmaak is gewaarborgd.

Alpha Gelens kan hier feilloos op inspelen. deBreedonk verwacht van haar leveranciers een proactieve en servicegerichte mentaliteit. Dit is iets wat direct aansluit bij de dienstverlening van Alpha Gelens. Ook de korte communicatielijnen zijn erg prettig, 1 telefoontje en het is geregeld!

– Facilitair coördinator deBreedonk –

“Wij vinden het ook belangrijk dat Alpha Gelens met plezier bij ons werkt.”

De kwaliteit van het schoonmaken is goed! Er wordt hard doorgewerkt door Alpha Gelens!
Indien er bijzonderheden zijn om incidenteel iets op te pakken, dan wordt dit zonder gemopper gedaan. Daarnaast wordt er goed ingespeeld op de wens van Netvlies, er wordt regelmatig navraag gedaan. Indien er opmerkingen zijn vanuit Netvlies, dan wordt dit serieus opgepakt en hoeven we geen tweede keer te herhalen. Daarnaast prettige samenwerking op vriendelijke basis!
Wij vinden het ook belangrijk dat Alpha Gelens met plezier bij ons werkt.

– Office manager Netvlies (internetdiensten) –